19 Ekim 2012 10:21

Newsweek dijital yayına geçiyor

ABD’nin en önemli haftalık haber dergilerinden Newsweek, yazılı basındaki 80 yıllık varlığına son vermeye ve yıl başından itibaren sadece dijital yayın yapmaya hazırlanıyor.1933’ten beri tüm dünyada dağıtımı yapılan dergi için planlanan değişim, The Newsweek Daily Beast Company’nin kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Tina Br

Newsweek dijital yayına geçiyor
Paylaş

ABD’nin en önemli haftalık haber dergilerinden Newsweek, yazılı basındaki 80 yıllık varlığına son vermeye ve yıl başından itibaren sadece dijital yayın yapmaya hazırlanıyor.

1933’ten beri tüm dünyada dağıtımı yapılan dergi için planlanan değişim, The Newsweek Daily Beast Company’nin kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Tina Brown tarafından The Daily Beast’in İnternet sayfasından duyuruldu.  Brown, adı Newsweek Global olacak dünya çapındaki yeni bir İnternet sitesine ücretli abonelik yoluyla ve tablet bilgisayarlarla ulaşılacağını kaydetti. Tina Brown, ayrıca bu değişimle birlikte, ABD’deki son sayısı 31 Aralıkta basılacak dergide işten çıkarmalar olabileceğini söyledi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Alex’e görkemli karşılama

SONRAKİ HABER

Zaman tenisçileri görmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...