19 Ekim 2012 10:15

Alex’e görkemli karşılama

Profesyonel futbola başladığı takım olan Coritiba’ya geri dönen Alex de Souza yeni ekibine görkemli bir törenle ‘Merhaba’ dedi.Helikopterle indirildiği Couto Pereira Stadında binlerce taraftarın sevgi seliyle karşılanan Fenerbahçe’nin eski yıldızı, imza törenindeki basın toplantısında mütevazı tavrını sürdü

Alex’e görkemli karşılama
Paylaş

Profesyonel futbola başladığı takım olan Coritiba’ya geri dönen Alex de Souza yeni ekibine görkemli bir törenle ‘Merhaba’ dedi.

Helikopterle indirildiği Couto Pereira Stadında binlerce taraftarın sevgi seliyle karşılanan Fenerbahçe’nin eski yıldızı, imza törenindeki basın toplantısında mütevazı tavrını sürdürdü.

Evine döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Alex, “Burada herhangi birinin idolü olamam. Çünkü çok az bir süre bu formayı giydim. Takımın 103 yıllık geçmişindeki en karanlık dönemlerinden birinde forma giydim. Bugün için tekrar forma giyme ayrıcalığını yaşayan bir taraftarım” dedi.

35 yaşındaki Alex, yeni sezonda Coritiba’yı “hak ettiği yere” taşıma mücadelesi vereceklerini söyledi.

Profesyonel futbola 1995-1997 yılları  arasında Coritiba’da başlayan Alex, kulüpte oynadığı 17 maçta 1 gol atmıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Göztepe’nin kadın taraftarlarından Özat’a geçit yok

SONRAKİ HABER

Newsweek dijital yayına geçiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...