25 Ağustos 2019 05:21
Son Güncellenme Tarihi: 25 Ağustos 2019 10:33

İstanbul'da temizlik işçilerine silahlı saldırı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir kişi temizlik işçilerine ateş açtı. Biri ağır iki temizlik işçisi yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Gaziosmanpaşa'da temizlik işçileriyle tartışan bir kişi yanında bulunan silahla ateş açtı. Olayda biri ağır iki temizlik işçisi yaralandı. 

Olay, saat 06.30 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi Bağlarbaşı Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kıraathanenin önünde kahvaltı yapan temizlik işçileri Deniz E. (37) ile Serdar T. (41) o sırada yoldan geçen K.S (17) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın ardından olay yerinden ayrılan K.S bir süre sonra yanına silah alıp tekrar olay yerine geldi. K.S (17) kıraathane önünde oturan Serdar T. (41) ve Deniz E. (37) 'ye silahla ateş etti. 2 temizlik görevlisi yaralandı.  

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri şüpheli K.S 'yi kovalamaca sonucu yakalayarak gözaltına alırken, yaralanan Serdar T. ve Deniz E. olay yerine gelen ambulansla çevredeki hastanelere götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Osman Hamdi Bey resimlerine x-ışını düşerse

SONRAKİ HABER

Hababam Sınıfı oyuncularından Faruk Şavlı hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...