24 Ağustos 2019 16:59

Erdoğan: CHP'li belediye başkanları gerçek yüzlerini gösterdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu; CHP’li belediye başkanlarını hedef aldı.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rize’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Kayyum atamalarını savunan Erdoğan, CHP’li belediye başkanlarını hedef almayı da ihmal etmedi.

Erdoğan, Rize’deki açılış töreninde “CHP’li belediye başkanlarının neredeyse tamamı birkaç ay içinde gerçek yüzlerini gösterdiler. İstanbul’u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki. Ben Başbakanlığımda da Cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapamadım” dedi.

‘İDEOLOJİK OLARAK CHP’YE OY VEREN İLÇE VE İLLER UMUTSUZ VAKA’

Seçimi kazanan CHP’li çok sayıda belediye başkanlarının “güç zehirlenmesi” yaşadığını söyleyen Erdoğan, “İdeolojik olarak CHP’ye oy veren kimi ilçe ve illeri bir kenara bırakarak söylüyorum. Çünkü artık bunlar umutsuz vakadır. Milletimizin hizmet beklentisine yöneldiği CHP’li belediye başkanlarının neredeyse tamamı birkaç ay içinde gerçek yüzlerini gösterdiler” diye konuştu.

‘BELEDİYELERİ HİZMET DIŞINDA KULLANAN HERKESİ AYNI AKIBETE UĞRAR’

Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyelerine kayyım atanmasına da değinen Erdoğan, “Terör örgütleriyle aralarına mesafe koymayan belediye başkanlarının durumu var. Kimse kusura bakmasın. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir devlet belediyelerin terör örgütlerine teslim edilmesine izin vermez. Belediyeleri hizmet dışında kullanan herkes aynı akıbete uğramaya mahkumdur” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya'da eyalet meclisi seçimleri öncesi ırkçılık karşıtı yürüyüş yapıldı

SONRAKİ HABER

Bir günde 8 kentte 9 ayrı noktada orman ve makilikler yandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa