19 Ekim 2012 10:07

2011 prim destekleri ödensin!

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, çiftçinin buğday ve mısırda bazı illerde ödenmeyen 2011 prim desteğini beklediğini bildirerek, “Prim desteğinin ödenmesi konusundaki talebimizi Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ilettik. Prim desteğini istedik” dedi.Bayrakta bu talebi Bakan Şimşek’e, &ldq

2011 prim destekleri ödensin!
Paylaş

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, çiftçinin buğday ve mısırda bazı illerde ödenmeyen 2011 prim desteğini beklediğini bildirerek, “Prim desteğinin ödenmesi konusundaki talebimizi Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ilettik. Prim desteğini istedik” dedi.

Bayrakta bu talebi Bakan Şimşek’e, “15 Mayıs Dünya Kadın Çiftçiler Günü” etkinliğine katılmak üzere gittikleri Diyarbakır’da, havaalanında karşılaştıklarında ilettiklerini söyledi. O yanın da bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de konu hakkında kendisine destek verdiğini belirtti. Hububatta 2011 yılına ait prim destekleri bazı illerde hâlâ ödenmiş değil. Üreticilerin, ziraat odaları ve TZOB’ye yoğun başvuruları var. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Yeşilkent Cemevi hâlâ inşaat halinde

SONRAKİ HABER

Çağlayan’dan ‘fren’ eleştirisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...