22 Ağustos 2019 08:10

Kadını demir çubukla bayıltana kadar döven erkeğin bahanesi: Çok sinirlendim

Antalya’da birlikte denize gittiği kadını demir çubukla bayıltana kadar döven erkeğin bahanesi: Başıma demir çubukla vurdu. Çok sinirlendim ben de dövdüm.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Antalya’da, 30 yaşındaki Ali Y. isimli erkek, birlikte yaşadığı Serpil Ü.'yü yüzmek için gittikleri deniz kenarında, demir çubukla bayıltana kadar dövdü. Gözaltına alınan Ali Y., “Başıma demir çubukla vurdu. Çok sinirlendim ben de dövdüm” dedi.

Olay, sabah saatlerinde Konyaaltı ilçesi Antalya Yaşam Sahil Parkı'ndaki Yelken Kulübü önünde meydana geldi. İddiaya göre Ali Y., 2 çocuğu ve birlikte yaşadığı Serpil Ü. ile yüzmek için Konyaaltı Sahili'ne geldi. Ali Y., tartışma bahanesiyle kadını demir çubukla dakikalarca dövdü. 

Serpil Ü., aldığı darbelerin etkisiyle bayılırken, Ali Y. çocuklarını alıp, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Serpil Ü., ilk müdahaleden sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı.

Görgü tanıklarının bilgisine başvuran polis, Ali Y.'yi kısa sürede yakaladı.

Sağlık kontrolünden sonra polis merkezine götürülen Ali Y., "Başıma demir çubukla vurdu. Çok sinirlendim ben de dövdüm" dedi. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Büyakada'da fayton çeken bir at daha baygınlık geçirdi

SONRAKİ HABER

Van'da polis şiddeti görüntüsü: Bir gence kask ve coplarla defalarca vuruldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...