19 Ekim 2012 10:02

Ortadoğu Konferansı bugün başlıyor

HALKLARIN Demokratik Kongresi’nin (HDK) Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenleyeceği iki günlük Ortadoğu Konferansı bugün başlıyor.“Halkların Adalet, Özgürlük Arayışları ve Müdahaleler”  konulu konferansa Türkiye, Tunus, Mısır, Ürdün, Fas, Filistin, Lübnan, Suriye, İran, Irak ve Avr

Ortadoğu Konferansı bugün başlıyor
Paylaş

HALKLARIN Demokratik Kongresi’nin (HDK) Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenleyeceği iki günlük Ortadoğu Konferansı bugün başlıyor.

“Halkların Adalet, Özgürlük Arayışları ve Müdahaleler”  konulu konferansa Türkiye, Tunus, Mısır, Ürdün, Fas, Filistin, Lübnan, Suriye, İran, Irak ve Avrupa ülkelerinden çok sayıda aktivist, araştırmacı, akademisyen ve parlamenter katılacak, bölgedeki gelişmeleri değerlendirecek.

Konferans, bugün ve yarın Boğaziçi Üniversitesi Natuk Birkan Binası İbrahim Bodur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Oturumlar saat 10.00-18.00 arasında yapılacak.

İki günlük etkinlik kapsamında yurtdışından Hamma Hammami, Meryem Ebu Dakka, Erhard Crome, Massoud Djalili, Nermin Osman, Sevim Dağdelen, yurtiçinden ise Foti Benlisoy, Erhan Keleşoğlu, Mehmet Bekaroğlu, Ahmet Türk ve Büşra Ersanlı gibi isimler katılarak sunum yapacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gökçek’ten hükümete yerel seçim desteği

SONRAKİ HABER

Bakanlıktan açlık grevleri açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...