20 Ağustos 2019 14:15

Tüm Bel Sen, İzmir'de ağaçlandırma kampanyası başlattı

İzmir'de 3 gündür devam eden orman yangınlarıyla ilgili Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube ağaçlandırma kampanyası başlattı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İzmir'de 3 gündür devam eden orman yangınlarıyla ilgili Tüm Bel Sen İzmir 1 No'lu Şube #FidanlarAğaca etiketi ile yanan alanlar için ağaçlandırma kampanyası başlattı.  

Türkiye’nin her yerinde ve son günlerde İzmir’de çıkan orman yangınlarına dikkat çekilen açıklamada, “İtfaiye emekçilerinin tüm özverili çalışmasına rağmen kuvvetli rüzgâr ve ihmaller nedeniyle birçok ağacımızı yitirdik. Ancak bizler üzülmekten daha fazlasını yapabileceğimizi biliyoruz. Nasıl ki Öykü Arin kampanyasıyla onlarca hastanın uygun ilik bulmasını sağladıysak, bu sefer de kaybettiğimiz ağaçların yerine örgütlü gücümüzle daha fazlasını koymak için harekete geçeceğiz” denildi. 

“GEÇEN GÜN GRİYE ÇALAN RENGİ TEKRAR YEŞİLE ÇEVİRELİM”

Tüm Bel-Sen olarak daha önce Ege Orman Vakfı aracılığıyla Foça ve Menderes’te böyle bir çalışma yürüttükleri ifade edilen açıklamada, “Yanan yerlerin ağaçlandırması için belli bir süre geçmesi gerektiğinden, Kınık ilçemizin Cumalı köyünde yeni bir fidan dikme kampanyası düzenliyoruz. Ege Orman Vakfı hesabına yatıracağınız 11 TL ile hem adınıza bir ağaç dikilecek hem de size hatıra olarak bir sertifika verilecektir. İlk ivmenin 30.000’e yakın çalışanıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi emekçilerinden başlayacağına dair kuşkumuz yok. Şimdi gücümüzü gösterelim ve ülkemizin her geçen gün griye çalan rengini tekrar yeşile çevirelim” denildi. 

Açıklama  şöyle son buldu; “Denizbank Ege Ticari Merkez Şb: TR47 0013 4000 0042 5403 9000 01 Sertifika edinebilmek için bu İBAN numarasına adınız soyadınızla birlikte yazıp, açıklama kısmına “Fidanlar Ağaca” yazmanız yeterlidir. Ege Orman Vakfı tarafından hazırlanacak olan sertifikalar daha sonra sendikamıza gönderilecektir. Sertifikasını almak isteyen dostlarımız bizimle iletişime geçebilirler.” (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Cezayirli öğrenciler: Eski rejim temsilcileriyle diyaloğa hayır

SONRAKİ HABER

Yalova'da kazalar nedeniyle yol kapatma eylemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa