20 Ağustos 2019 12:55

Huawei, EMUI 9.1 güncellemesi alacak cihazların listesini paylaştı

Huawei, üst segment cihazlarında yüklü olan arayüzü EMUI 9.1 sürümünü güncelleme almayan modellerine de verecek

Fotoğraf: Pixabay

Paylaş

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, daha önce Huawei P30 ve P30 Pro amiral gemisi akıllı telefonlarında mevcut olan en son EMUI 9.1 yazılımı piyasadaki diğer Huawei modellerinde de kullanılabilecek.

Yakın gelecekte güncelleme almaya başlayacak olan Huawei telefonlar ise Huawei P20 (Ağustos-Ekim arası), Huawei P20 Pro (Temmuz-Eylül arası), Mate10 Pro (Ağustos-Ekim arası), Mate 9 (Ağustos-Ekim arası),P smart 2019 (Ağustos-Ekim arası), Mate 20 Pro (Temmuz-Eylül arası), P10 (Ağustos-Ekim arası), P10 Plus (Ağustos-Ekim arası), Mate 20 lite (Temmuz-Eylül arası) modellerinden oluşuyor.

EMUI 9.1 ile gelen yeni özellikler arasında EROFS geliştirilmiş dosya sıkıştırma (bin fotoğrafa kadar bellek kazanımı) ve yüzde 20 daha hızlı rasgele dosya okuma performansı sunan yeni dosya sistemini sunuyor. OneHop dosya aktarım sistemi ile destekleyen Huawei telefon ve bilgisayarlar arasında hızlı, kolay ve güvenli dosya aktarımı sağlıyor. Rastgele okuma performansı ortalama yüzde 20, maksimum rastgele okuma performansı yüzde 300 daha yüksek. Uygulama başlatma, ağır yük senaryolarında yüzde 10'dan fazla daha hızlı. Sistem ROM'u 2 GB daha az yer kapladığı için depolama yer tasarrufu sağlıyor. (AA)

ÖNCEKİ HABER

İtalya Başbakanı Conte, görevinden istifa edeceğini açıkladı

SONRAKİ HABER

Trustees again: Erdoğan and his government’s standoff against the people

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...