16 Ağustos 2019 12:50

Var olan tek tarım lisesine sahip çıkılsın

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Tarım Lisesine Cumhurbaşkanlığının, Tarım ve Orman Bakanlığının ve Milli Eğitim Bakanlığının sahip çıkmasını istedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Paylaş

TOBB ve Adana Valiliği arasında yapılan protokolle 2017’de kurulan tam adı “TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” olan okul Tükiye’de tarım ve hayvancılık bölümlerinin yer aldığı tek lise.

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut Adana Tarım Lisesine sahip çıkılmasını istedi.

ADANA TARIM LİSESİ YAŞAMALI

Barut, Adana Ticaret Odası koordinasyonunda yerel tüm dinamiklerin destek verdiği Adana Tarım Lisesine Cumhurbaşkanlığının, Tarım ve Orman Bakanlığının ve Milli Eğitim Bakanlığının sahip çıkmasını istedi.

Adana’da tarım sektörünün tüm paydaşlarının, meslek ve akademik odaların hepsinin tam destek olduğu Adana Tarım Lisesinin daha görünür ve teşviki için merkezi yönetime büyük görev ve sorumluluk düştüğünü söyleyen Barut; “Dünün, bugünün ve geleceğin sektörü olarak tarımı yaşatacak olanlar bugünün bilinçli nesilleri olacaktır. Bu nesilleri yetiştirecek olan Adana Tarım Lisesi de yaşamalı” dedi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Tes-İş’ten Türk-İş savunması: Birlikte yaptık

SONRAKİ HABER

İsmail Biçer'in yeni şiir kitabı “Şer Zaman Mezmurları”

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...