16 Ağustos 2019 06:34

Marmara'da sıcaklık azalıyor

Marmara Bölgesi'nde sıcaklığın 2 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor. Doğu Anadolu Bölgesi genelinde hava parçalı ve az bulutlu olacak.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Marmara’da parçalı çok bulutlu hava hakim olacak.

Bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenirken, sıcaklığın 2 ila 6 derece azalacağı öngörülüyor.

Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta kuvvette, yağış anında zaman zaman kuvvetlice (20-40 km/s) esmesi bekleniyor.

DOĞU'DA İKİ İLDE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Anadolu Bölgesi genelinde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren Ardahan çevresinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgar, güney ve güneybatıdan hafif, zamanla orta kuvvette, Erzincan ve Erzurum çevrelerinde ise 40-60 kilometre hızla esecek.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'da 14, Erzurum'da 16, Kars ve Ağrı'da 17, Iğdır'da 19, Tunceli'de 21 ve Erzincan'da 24 derece olacak.

Gün içinde en yüksek sıcaklık ise Iğdır'da 38, Tunceli'de 37, Erzincan'da 36, Ağrı'da 34, Kars'ta 33, Ardahan'da 32 ve Erzurum'da 31 derece öngörülüyor. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan nükleer santral için sabırsızlanıyor

SONRAKİ HABER

Kuzey Kore, askeri tatbikatlar nedeniyle Güney Kore ile müzakereleri sonlandırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...