14 Ağustos 2019 12:09

Bülent Arınç hazır kıta: Nice badireler atlattık

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, AKP’nin 18. kuruluş yıl dönümüyle ilgili mesaj yayımladı. Ahmet Davutoğlu da kutlama mesajı yayımladı.

Fotoğraf: Chatham House / Wikimedia Commons

Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğine getirilen Bülent Arınç, AKP’nin 18. kuruluş yıl dönümüyle ilgili mesaj yayımladı. Arınç, “Nasıl ki anneler-babalar evlatlarını büyütürken bir çok badire atlatır; biz de evladımız olarak gördüğümüz ve sahiplendiğimiz partimizi büyütürken nice badireler atlattık, birçok zorluğa göğüs gerdik” dedi.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarla AKP’nin 18. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

“2001 yılında kendini millete hizmet yoluna vakfetmiş, ülkesi için elini taşın altına koymaktan çekinmemiş bir grup cesur insanla birlikte kurmuştuk AK Parti’yi” diyen Arınç, şöyle devam etti:

“Ben de ilk parti grubu başkanı ve 2002 seçim zaferinin ardından da ilk TBMM Başkanı olma şerefine nail olmuştum. Nasıl ki anneler-babalar evlatlarını büyütürken birçok badire atlatır; biz de evladımız olarak gördüğümüz ve sahiplendiğimiz partimizi büyütürken nice badireler atlattık, birçok zorluğa göğüs gerdik. Gözümüz gibi baktığımız çocuğumuz bugün 18 yaşında. Artık büyüdü, olgunlaştı ve dimdik ayakta yoluna devam ediyor. Partimizin 18. yaşı kutlu olsun.

AHMET DAVUTOĞLU, AKP’NİN 18. YAŞINI KUTLADI

Yeni parti hazırlıklarını sürdüren Ahmet Davutoğlu da AKP’nin 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Davutoğlu, “Milletimizin özgürlük, adalet, kalkınma beklentilerini karşılamak üzere yola çıkan AK Parti 18 yılını doldurdu. Yapılan hizmetlerin, vesayetle mücadelenin, vizyoner bakışın aktörlerini ve samimiyetlerine genel başkanlığımda şahit olduğum isimsiz kahramanları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Brezilya’da yerli kadınlar sağlık hakları için yürüdü

SONRAKİ HABER

İtalya’daki popülist hükümetin krizine dair: Salvini tüm iktidarı istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa