18 Ekim 2012 10:55

AKP'den CHP'ye yerel seçim ziyareti

AKP Grup Başkanvekilleri, yerel seçimlerin 5 ay öne çekilmesiyle ilgili CHP'yi ziyaret etti.  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yerel seçimlerin 27 Ekim 2013 tarihinde yapılmasına ilişkin Anayasa değişiklik teklifini Meclis'e geri göndermesi üzerine, AKP  arayışlarını sürdürüyor. AKP G

AKP'den CHP'ye yerel seçim ziyareti
Paylaş

AKP Grup Başkanvekilleri, yerel seçimlerin 5 ay öne çekilmesiyle ilgili CHP'yi ziyaret etti. 
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yerel seçimlerin 27 Ekim 2013 tarihinde yapılmasına ilişkin Anayasa değişiklik teklifini Meclis'e geri göndermesi üzerine, AKP  arayışlarını sürdürüyor. AKP Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Mahir Ünal, CHP Grup Başkanvekilleri Muharrem İnce ve CHP Genel Başkan Yardımcı Gökhan Günaydın ile Meclis'te bir araya geldi. Görüşmede AKP tarafından CHP'nin önerisi ele alındı. 
 
AKP Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Mustafa Elitaş, dün de MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ile görüşmüş; ancak herhangi bir yeni tarih gündeme gelmemişti. Elitaş, dün yaptığı açıklamada referandumun gündeme gelmemesi için teklifin 367 oyla Meclis'ten geçirilebilmesi gerektiğini, bu nedenle CHP'nin 3 Kasım ya da 17 Kasım 2013 tarihlerini teklif etmesi halinde ‘evet’ diyeceklerini açıklamıştı. (Ankara/DİHA)
ÖNCEKİ HABER

Eleştirmenler, Zakoğlu Tiyatrosuna yapılan saldırıyı kınadı

SONRAKİ HABER

‘Yaşamın kutsallığı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...