31 Temmuz 2019 19:41
Son Güncellenme Tarihi: 31 Temmuz 2019 22:22

Samsun'da 3 çocuk gölette boğuldu

Samsun Tekkeköy ilçesinde gölette boğulan 3 çocuğun cesedine ulaşıldı. Konya'da da serinlemek için sulama kanalına giren Afganlı İsrafil Zerdalli boğularak hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 3 çocuk gölette boğuldu.

Alınan bilgiye göre, akraba oldukları öğrenilen yaşları 15 ile 17 arasındaki Adem, Giray ve Turan Besler'den akşam saatlerinde haber alamayan aileleri ve yakınları çocukları aramaya başladı.

Ailelerin durumu bildirmesi üzerine arama çalışmasına katılan ekipler Altınkaya Mahallesi'ndeki gölette çocukların elbiselerini buldu. Bunun üzerine gölette çalışma yapan Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri 3 çocuğun cesedine ulaştı.

Çocukların cenazesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. (Samsun/AA)


KONYA'DA SULAMA KANALINA GİREN 1 KİŞİ BOĞULDU

Konya'da, serinlemek için sulama kanalına giren 22 yaşındaki Afganlı İsrafil Zerdalli boğuldu.Olay, Konya Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde meydana geldi. Tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalışan Afgan uyruklu İsrafil Zerdalli, iddiaya göre serinlemek için Ovakavağı Sulama Birliğine ait sulama kanalına girdi. İsrafil Zerdalli'nin bir süre sonra sudan çıkmaması üzerine çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve su altı arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Dalgıçlar kanalda yaptığı çalışma sonucu İsrafil Zerdalli'nin cansız bedenine ulaştı. İsrafil Zerdalli'nin cesedi olay yeri incelemelerinin ardından otopsi işlemleri için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sarıyer'de alkollü sürücü oyun parkına girdi: 1 çocuk öldü 1 çocuk yaralı

SONRAKİ HABER

Emek Gençliği: YTÜ'ye yapılmak istenen millet bahçesi projesi iptal edilmeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...