31 Temmuz 2019 11:16

CHP'li Ağbaba: EYT'liler aç kalmamak için emekli olmaya çalışıyor

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, hükümetin EYT’lileri hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusuna değinerek, “Aç kalmamak için emekli olmaya çalışıyorlar. Hakları gasp edilmiş, aç kalmamak için hiç değilse emekli olup karınlarını doyurmak istiyorlar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ağbaba, EYT meselesinin gündeme geldiği günden bu yana çeşitli söylemlerin olduğunu ifade ederek, “Herkes biliyor ki gariban EYT'lilerin çift dikiş falan istediği yok. Aç kalmamak için emekli olmaya çalışıyorlar. Hakları gasp edilmiş, aç kalmamak için hiç değilse emekli olup karınlarını doyurmak istiyorlar. EYT'lilerin başka bir beklentisi de yok. Bir tarafta yoksullukla boğuşan, aç kalmamak için emekli olmaya çalışan EYT'liler, diğer tarafta kamunun tamamı çift dikiş alıyor” diye konuştu. (Malatya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İşçi toplantısından notlar… 

SONRAKİ HABER

Ekrem İmamoğlu: Burası eş, dost, akraba yeri değil, hesap sorulacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...