17 Ekim 2012 11:05

'Şer Ekseninden Gece Masalları' izleyiciyle buluşuyor

TGC'NİN düzenlediği "Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" etkinliğinin 4. sezonu devam ediyor.Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Beşiktaş Belediyesi ve Belgesel Sinemacılar Birliği ile düzenlediği "Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" etkinliğinin 4. sezonu "Şer Ekseninde Gece Masalları" ile devam ediyor.

'Şer Ekseninden Gece Masalları' izleyiciyle buluşuyor
Paylaş

TGC'NİN düzenlediği "Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" etkinliğinin 4. sezonu devam ediyor.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Beşiktaş Belediyesi ve Belgesel Sinemacılar Birliği ile düzenlediği "Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" etkinliğinin 4. sezonu "Şer Ekseninde Gece Masalları" ile devam ediyor.
Etkinlik 4. sezonuna 10 Ekim 2012 Çarşamba günü, yönetmenliğini Soner Yalçın'ın üstlendiği "Menekşe'den Önce" belgeselinin gösterimiyle başlamıştı. Etkinliğin ikinci haftasında Danimarka yapımı "Şer Ekseninden Gece Masalları" filmi izleyiciyle buluşuyor.
Filmin Yönetmeni Vibeke Bryld kamerasını, George Bush'un deyimiyle "Dünya barışına tehdit oluşturan şer eksenindeki" üç eve yöneltiyor. Kuzey Kore, Irak ve İran'daki evlerde anlatılan üç çocuk masalı, yönetmenin "şer ekseni" kavramına getirdiği eleştirinin ana iskeletini oluşturuyor.
Belgeselin ardından düzenlenecek söyleşi bölümünün konuğu Atlas Dergisi Yayın Yönetmeni Özcan Yüksek olacak. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Êzidiler Diyarbakır’da buluştu

SONRAKİ HABER

Türkiye FATF’nin kara listesine girebilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...