24 Temmuz 2019 08:04

Evrensekiz Belediyesinin çok sayıda köpeği öldürdüğü iddia edildi

Kırklareli Lüleburgaz'a bağlı Evrensekiz Belde Belediyesi tarafından çok sayıda köpeğin öldürülüp gömüldüğü iddia edildi.

Fotoğraf: Refik Güzelkan

Paylaş

Can Deniz ERALDEMİR
İstanbul

Son zamanlarda işçi çıkarmalarıyla gündeme gelen Kırklareli Lüleburgaz'a bağlı Evrensekiz Belde Belediyesi tarafından çok sayıda köpeğin katledilip gömüldüğü iddia edildi. 

Daha önce de zaman zaman köpeklerin öldürüldüğünü ileri süren Refik Güzelkan adlı yurttaş, "Köpekleri öldürmek için Evrensekiz Belediyesine ait BMC marka bir araç kullanıyorlar. Zehirli iğneleri olan bir tabanca ile köpekleri vuruyorlar" diye konuştu. Öldürülen köpeklerin aynı araçla boş bir  araziye götürülüp gömüldüğünü aktaran Güzelkan, "Bu işi gece yarısı yapıyorlar" dedi. Belediye'de çalıştığı dönemde işe gelmeyen arkadaşlarının olduğunu söyleyen Güzelkan, "Neden gelmediniz diye sorduğumuzda 'Avdaydık' diyorlardı, biz de anlıyorduk" diye konuştu.

Söz konusu iddiaları sorduğumuz Evrensekiz Belde Belediyesi Başkanı Mustafa Nalbant ise "Böyle bir iddiayı ilk sizden duydum. Benim hiç kimseye böyle bir talimatım olmadı, haberim de yok" dedi.

ÖNCEKİ HABER

Çalışanların sorunları sadece ekonomik değil

SONRAKİ HABER

İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Konseyinden "Basın Bayramı" açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa