23 Temmuz 2019 06:50
Son Güncellenme Tarihi: 23 Temmuz 2019 11:39

Sultangazi'de kadın cinayeti: Ayrılmak istedi diye öldürüldü

Sultangazi'de kendisinden ayrıldı diye Gülen Pamukcu adlı genç kadını öldüren katil erkek yakalandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Sultangazi'de kendisinden ayrılmak isteyen 27 yaşındaki Gülen Pamukcu'yu bıçaklayarak öldüren katil yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Pamukcu, Ankara'da yaşadığı öğrenilen Ali U. ile tanıştı. Pamukcu ve U. bir süre sonra nişanlandı. Ancak tartışmaların sıklaşması üzerine Pamukcu, evlenmekten vazgeçti ve ayrılmak istedi. Ayrılığı kabul etmeyen erkek, sabah saat 04.00'te Pamukcu'nun yalnız yaşadığı adrese geldi. Yedek anahtarla kapıyı açıp, içeri giren Ali U., uyandırdığı Pamukcu'yu bıçakladı. 5 yerinden genç kadını bıçaklayan katil evden kaçtı. Genç kadının 'Beni kurtarın' çığlıklarını duyan ve aynı binada yaşayan 2 ağabeyi hızlıca aşağı indi. Daireye giren 2 ağabey, kız kardeşlerini kanlar içerisinde görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, ambulansla kadını hastaneye kaldırdı. Pamukcu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KATİL ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Sultangazi'de Pamukcu'yu evinde bıçaklayarak öldürdüğü belirlenen Ali U. ile ona kaçmasında yardım ettiği belirlenen M.E. Ankara'da yakalandı.

Olay sonrası incelemesini sürdüren polis,  Ali U. ile ona kaçmasında yardımcı olduğu belirlenen M.E.'yi Ankara'da gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli adliye sevkedildi.

"4'NCÜ KATTAKİ BALKONDAN AŞAĞI ATTI"

Hayatını kaybeden Pamukcu'nun komşusu Sevda Kayaoğlu, "Kızımız 27 yaşındaydı. Eşinden boşanmış, 1 çocuğu vardı. Çocuğu babaannesinde kalıyordu. Ankara'da tanıştığı kişiyle ikinci evliliğini yapacaktı. Nişanlandılar. Kafaları uyuşmadı, ayrılmaya karar verdi. Ondan sonra bu kişi tehdit etmeye, şiddet uygulamaya başladı. Bir sefer kızı Ankara'ya götürdü. Kızı 4'ncü kattaki balkondan aşağı attı. Kız da 'ben kendimi kurtarmak için attım' diye ifade verdi. Erkek arkadaşını kurtarmak için galiba öyle söyledi." dedi.

"ÇIĞLIK SESLERİYLE UYANDIK"

Olay günü yaşananları da anlatan Kayaoğlu, "Sabah 05.00'da çığlık seslerine uyandık. 'Beni kurtarın' diye çığlık sesi duyduk. 5 yerinden kızı bıçaklamış. Polisler ve sağlık ekipleri kapının önündeydi. Ambulansla hastaneye götürdüler. Hastanede hayatını kaybetti. Bu yedek anahtar yaptırmış. Saat 04.00'te kapıyı açıp, içeri girmiş. Kız uyuyormuş. Sonra tartışmaya başlıyor. O anda bıçaklamış. Abileri aşağı inene kadar, kaçıp gitmiş." diye konuştu.

"ÖLÜMÜNE BIÇAKLAMIŞ"

Bir başka komşusu ise Zeynep Aydemir de, "Ben ambulansın sesini duydum. Aşağı indik. Kendisi ambulansa alınmıştı. En son hastaneye gittiğimizde, beyin tomografisi çekilirken yüzünü gördüm. Daha sonra yoğun bakıma aldılar. 2,5 saat sonra da hayatını kaybetti. Üç tane kalçasından, 1 tane karnından, 1 tane de mide ile kalp arasından bıçaklanmış. Şahıs ölümüne bıçaklamış. Ne olursa olsun sonuçta kadın. En azından bir anne. 6 yaşındaki çocuğu yetim kaldı. O çocuğa nasıl söyleyecekler, nasıl anlatacaklar? Ben de bir anneyim. Nasıl ifade edileceğini bilmiyoruz. İyi bir insandı, kötü bir insan değildi." diye konuştu.  

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

TÜİK, 2018 yılı "Uluslararası Göç İstatistikleri"ni yayımladı: Dış göç arttı

SONRAKİ HABER

Güney Kore, hava sahasını ihlal eden Rus uçağına uyarı ateşi açtı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...