17 Temmuz 2019 15:20

Fatih'te işyeri yangını: 1 kişi yaralandı

Fatih'te çanta imalatı yapan bir iş yerinde çıkan yangında içeride çalışan bir kişi yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Fatih'te çanta imalatı yapan bir iş yerinde yangın çıktı. İş yerinde çalışan bir kişi yaralanırken, yangına müdahale eden bazı itfaiye erleri ise dumandan etkilendi.

Yangın, Demirtaş Mahallesi, Firuze Sokak'ta bulunan bir çanta imalathanesinde saat 17.15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. İş yerinden dumanların yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yangında iş yerinde çalışan bir kişi yaralanırken, bazı itfaiye erleri ise dumandan etkilendi. Yaralı sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin bir saat süren müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında sonucu iş yerinde hasar oluştu.

"TAMAMEN YANMIŞSA 300 BİN DOLAR ZARARIMIZ VARDIR"

İşyerinin sahibi Mehmet Bengi, "İçeride kemer imalatı yapılıyor. Plastik türü malzemeler olduğu için uzun sürdü. Elektrikli bisikletle başlamış. Ben yoktum da eleman öyle söylüyor. Burası hem imalat hem depo. İçerideki malzemeler tamamen yanmışsa 300 bin dolar zararımız vardır" dedi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Rabia Naz ve diğer çocuk ölümlerinin araştırılması önergesi TBMM'de kabul edildi

SONRAKİ HABER

Mert Akışkan Gücü’nde anlaşma sağlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...