17 Temmuz 2019 14:39

Rabia Naz ve diğer çocuk ölümlerinin araştırılması önergesi TBMM'de kabul edildi

Rabia Naz Vatan başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi önergesi, TBMM'de oy birliği ile kabul edildi.

Rabia Naz'ın ailesi | Fotoğraf: DHA

Paylaş

TBMM Genel Kurulunda, "Rabia Naz Vatan başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi" amacıyla TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergelerinin birleştirilerek bugün görüşülmesi, tüm partilerin oybirliğiyle kabul edildi.

Buna göre, "Rabia Naz Vatan başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi" amacıyla TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergeleri birleştirilerek bugün ele alınacak.

SURUÇ KATLİAMI, ÖZEL EĞİTİM VE ÇEVRE ÖNERGELERİ KABUL EDİLMEDİ

Öte yandan TBMM Genel Kurulunda, HDP'nin "Suruç'ta meydana gelen terör saldırısı" İYİ Parti'nin "özel eğitim öğretim kurumlarında çalışan öğretmenlerin durumu"; ve CHP'nin "Çanakkale'de faaliyet gösteren termik santrallerin ve maden ocaklarının insan sağlığına ve çevreye etkisi" konularıyla ilgili verdikleri araştırma önergelerinin bugün ele alınması önerileri kabul edilmedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

KADFEST Uluslararası Kadıköy Festivali başlıyor

SONRAKİ HABER

Fatih'te işyeri yangını: 1 kişi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...