15 Temmuz 2019 10:25

Batman'da güvenlik gerekçesiyle 15 günlük etkinlik yasağı

Batman Valiliği, resmi kurumların etkinlikleri dışındaki tüm etkinlikleri, 15-29 Temmuz tarihleri arasında izne bağlandığını duyurdu.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Batman Valiliği, resmi kurumların etkinlikleri dışındaki tüm etkinlikleri, 15-29 Temmuz tarihleri arasında izne bağlandığını, cezaevi çevresindeki etkinliklerin ise yasaklandığını duyurdu.

Batman Valiliği, 15- 29 Temmuz tarihleri arasında, resmi kamu kurum ve kuruluşların resmi toplantı tören, şenlik, karşılama, stant açma, uğurlama etkinlikleri dışında tüm etkinliklerin "izne bağlandığını" açıkladı.  

Valilik yaptığı açıklamada, "Milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, temel hak ve özgürlükler ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin ve genel asayişin korunması ile şiddet olaylarının yaygınlaşmasının önlenmesi" nedeniyle karar alındığı belirtildi.

Valilik, aynı tarihlerde tüm ceza ve infaz kurumları ile tutukevleri çevresindeki alanlarda "açık kapalı yer toplantısı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, çadır kurma, stant açma, el ilanı vb." eylem etkinliklerin ise yasaklandığını duyurdu. (Batman/MA)

ÖNCEKİ HABER

50 poundluk banknotlarda Alan Turing’in resmi yer alacak

SONRAKİ HABER

Rize'de nişan yemeğinden zehirlenen sayısı 231'e çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa