15 Temmuz 2019 10:09

Beylikdüzü'de yıkım gerginliği: Silahlı 2 kişi gözaltına alındı

Beylikdüzü'de yıkım gerginliği yaşandı. Bitişik bina yıkılmak isteyince yan binadaki iki kişi, tüfekle balkona çıkınca gözaltına alındı.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

Beylikdüzü'de yıkım yapılacak bina kendi binalarına bitişik olduğu için zarar göreceklerini düşünen binada yaşayanlar, tabanca ve av tüfeğini alarak balkona çıktı.

Yakuplu Mahallesi 30. Sokak'ta meydana gelen olayda, 5 katlı bitişik 2 binadan birinde yaşayanlar, bir inşaat şirketiyle anlaşarak binanın yıkılıp yeniden yapılmasına karar verdi. Yıkım için bina önüne gelen firma yetkilileri bitişik binada yaşayanların tepkisiyle karşılaştı. Yıkım sırasında binaların bitişik olmasından dolayı kendi binalarının da zarar göreceğini söyleyen kişiler, yıkıma engel olmak için evlerindeki tabanca ve av tüfeğini alarak balkona çıktı. Silah çeken ev sahiplerini gören görevli ve yurttaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zaman zaman polisle ev sahipleri arasında gergin anlarında yaşandığı olayda balkona çıkan iki kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ovacık'ta patlayıcıya basarak yaşamını yitiren 2 çocuk toprağa verildi

SONRAKİ HABER

50 poundluk banknotlarda Alan Turing’in resmi yer alacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...