Güvenlik personeline küfredip darbeden güvenlik amiri açığa alındı

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde görevli güvenlik amiri Hakan A, güvenlik personeli Abdullah Orhun'a mobbing uyguladığı ve Orhun'u darbettiği gerekçesiyle açığa alındı.

14 Temmuz 2019 11:53
Paylaş

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Abdullah Orhun, güvenlik amiri Hakan A'nın her sabah kendisini içtimaya çekip mobbing uyguladığını ve darbettiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Olayın ardından Hakan A. açığa alındı.

​DHA'da yer alan habere göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde görevli güvenlik personeli Abdullah Orhun, güvenlik amiri Hakan A.'nın her sabah kendisini özel olarak içtimaya çekip mobbing uyguladığını söyledi. Abdullah Orhun ile Hakan A. arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Hakan A, Abdullah Orhun'u yumrukladı. Orhun, şikayetçi olacağını söyleyerek tartışma anını cep telefonuyla kayda aldı.

Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde Abdullah Orhun'un, "Bana neden vurdun? Sen nasıl amirsin?" dediği, Hakan A.'nın ise küfrederek Abdullah Orhun'u tehdit ettiği görülüyor. İtişmelerin de yaşandığı görüntülerde, Abdullah Orhun'un şikayetçi olacağını söylemesi üzerine Hakan A'nın, "İstediğin yere şikayet et, ne olacak? Bu günler senin daha iyi günlerin. Göreceksin sen çıkışta" dediği duyuluyor. Güvenlik Amiri Hakan A'nın, Abdullah Orhun'un yaka kartını aldığı ve ikili arasındaki başlayan kavgayı başka bir güvenlik görevlisinin ayırdığı görülüyor.

GÜVENLİK-İŞ GENEL BAŞKANI: OLAYIN TAKİPÇİSİYİZ, KINIYORUZ

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, olayla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu. Çağırıcı, açıklamasında "Basına yansıyan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde görevli özel güvenlik görevlisi üyemiz Abdullah Orhun'a güvenlik amiri Hakan A.'nın uyguladığı şiddet olayında Sendikamız Antalya Şubesi konuyu yakinen takip etmekte olup Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile gerekli görüşmeleri sağlamış, Sendikamız Hukuk Müşavirliği de konuyu yakinen takip etmektedir. Meslektaşımız, üyemiz özel güvenlik görevlisine yönelik şiddet olayını kınıyor, meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Abdullah Orhun’un belediyeye ve polise şikayeti üzerine güvenlik amiri Hakan A'nın açığa alındığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

KPSS bitti, mülakat stresi başladı

SONRAKİ HABER

Karayazı Belediyesinde bütçe halk için değil, karakol için kullanılmış

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...