16 Ekim 2012 09:20

Suriye, 'misket' iddiasını yalanladı

SURİYE Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanlığı, bazı medya kanallarının son zamanlarda dezenformasyon yapmak ve gerçekleri çarpıtmak için elinden gelen her gayreti gösterdiğini belirtti.Komutanlık; söz konusu medya kanallarının son olarak Suriye ordusunun “terör gruplarına karşı koymada misket bombaları kullandığı” gib

Suriye, 'misket' iddiasını yalanladı
Paylaş

SURİYE Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanlığı, bazı medya kanallarının son zamanlarda dezenformasyon yapmak ve gerçekleri çarpıtmak için elinden gelen her gayreti gösterdiğini belirtti.

Komutanlık; söz konusu medya kanallarının son olarak Suriye ordusunun “terör gruplarına karşı koymada misket bombaları kullandığı” gibi iddialarda bulunduklarına dikkat çekerek, bu iddiaların gerçekle hiçbir ilgisi olmadığının altını çizdi.

Suriye ordusunun misket bombalarına sahip olmadığına dikkat çeken Komutanlık, dolayısıyla bu gibi iddiaların aslı gerçeği olmadığının bir kez daha kanıtlanmış sayıldığını ifade etti. Komutanlık bu gibi haberlerden amacın; gerçekleri çarpıtma ve kamuoyunu aldatmakla birlikte “teröristlerin vatan ve vatandaşlara karşı işledikleri dehşet verici suçlardan dikkatleri uzak tutmak” olduğunu belirtti. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Asya’da silah harcaması arttı

SONRAKİ HABER

Bizim için anlamı ve kıymeti yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...