16 Ekim 2012 09:10

Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a: Çapsız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Başbakan Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi. Bülent Ecevit’e yönelik sözleri nedeniyle Kılıçdaroğlu, “Sen Ecevit’in tırnağı bile olamazsın” dedi.Erdoğan’ın iyi bir devlet adamı olmadığını belirten Kılıçdaroğ

Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a: Çapsız
Paylaş

Erdoğan’ın iyi bir devlet adamı olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Fitneciden devlet adamı olmaz, hele hele yalancıdan hiç olmaz. Devlet adamlığı kolay bir iş değildir. Devlet adamı ülkesini, halkını düşünür. Halkın cebini düşünür, kendi cebini değil” dedi.

‘SAVAŞIN EŞİĞİNE GELDİK’

Suriye politikası nedeniyle “savaşın eşiğine” geldiklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, “Suriye uçağındaki mühimmatı merak ediyorum. Nedir bu mühimmat? O mühimmatı görmek istiyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu, Başbakanın, ülkenin geleceğinden hiçbir kaygısı olmadığını kaydetti.

‘SİLAHLI ADAMLARA KARŞIYIZ’

“ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ‘Biz Türkiye’yle el ve eldiven gibiyiz’ dedi. Elin kim olduğu belli de eldivenin kim olduğunu öğrendik” diyen Kılıçdaroğlu, sığınmacılara değil, silahlı adamların Türkiye’de eğitilmelerine karşı olduklarını söyledi.
Kılıçdaroğlu, “Eğitip silah veriyor ve ‘Git orada kardeşini öldür’ diyorsun. Biz bunu içimize sindiremiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Ecevit’in tırnağı bile olamazsın” dedi.

‘25 BİN DOLAR’ TARTIŞMASI

Kılıçdaroğlu, son olarak şunları söyledi: “Bülent Ecevit’in elinde Irak’ta öldürülen 1.5 milyon kişinin kanı yoktur, tecavüz edilenlerin ayıbı yoktur. Kaddafi’ye gidip ödül alıp, sonra sırtından hançerleyeceksin. Sayın Başbakan ‘Sen o 25 bin doları yaptın?​’ Hangi şehit ailesine verdin, çık anlat. Taşeronluk demiştim ama taşeronluk çapsızlıktan daha iyidir. Taşeronluktan vazgeçebilir ama çapsızlıktan geçemez.” (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

İZBAN’da makinistler iş başı yaptı

SONRAKİ HABER

İsrail erken seçime gidiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...