11 Temmuz 2019 19:29
Son Güncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2019 21:37

Cizre'de devriye gezen bekçilere saldırı: 4 kişi yaralandı

Cizre ilçe merkezinde devriye atan bekçilere yönelik uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırı sonucu 4 bekçi yaralandı.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçe merkezinde devriye gezen bekçilere yönelik akşam saat 21.30 sıralarında bir saldırı gerçekleştirildi. Dörtyol mevkiinde devriye gezen bekçilere yönelik saldırıda önce patlama, ardından da silah sesleri yükseldi. 

MA'nın aktardığına göre ilçenin dört bir yanından duyulan sesler sonrası saldırının yapıldığı noktaya çok sayıda ambulansla birlikte sivil ve özel hareket polisleri sevk edildi. Zırhlı araçları ile saldırının yaşandığı bölgeyi trafiğe kapatan polisler, çevrede güvenlik önlemleri aldı.

AA'nın haberine göre Cumhuriyet Meydanı İdil Caddesi'nde çöp konteyneri yakınındaki bankın altına konulan uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı, 4 bekçinin görev değişimi için geldiği sırada infilak ettirildi. 

Patlamada 4 bekçi hafif yaralanırken, çevrede bulunan 5 otomobilde hasar meydana geldi. İlçe devlet hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, daha sonra hastanede yaralı bekçileri ziyaret etti,

Patlamanın ardından ilçede operasyon başlatıldı. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Yargı paketi, Meclis tatile girmeden gündeme gelmeli

SONRAKİ HABER

Sudan Askeri Geçiş Konseyi, yeni bir darbe girişimini engellediklerini duyurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...