16 Ekim 2012 08:03

Bahçeli’nin Kandil hevesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mecliste parti grubuna yaptığı konuşmada Ankara’ya indirilen Suriye ve Ermenistan uçaklarına değindi.Son kongresi nedeniyle BDP’ye de ağır ithamlarda bulunan Bahçeli, AKP, CHP, BDP ve PKK’yi kastederek “Karanlığın bu dört köşesi, bölücülüğün bu dört seyisi&r

Bahçeli’nin Kandil hevesi
Paylaş

Son kongresi nedeniyle BDP’ye de ağır ithamlarda bulunan Bahçeli, AKP, CHP, BDP ve PKK’yi kastederek “Karanlığın bu dört köşesi, bölücülüğün bu dört seyisi” ifadelerini kullandı.

İSTİHBARAT HATASI MI VAR?

Suriye ile yaşanan uçak krizine değinen Bahçeli, istihbarat hatasına dikkat çekti. Bahçeli şunları söyledi: “Şayet uçakta, silah, mühimmat ve bu kapsamdaki malzemeler yerine radar aparatları mevcut ise, AKP Hükümetinin birileri tarafından yanlış bilgilendirildiği gerçeği ortaya çıkacaktır. O halde, istihbarat servisini yapan her kim ise, Suriye’yle ilişkilerin daha da katılaşmasına ve kaosa sürüklenmesine hizmet etmekte ve bunu amaçlamaktadır.”

‘AYAR’ HATIRLATMASI YAPTI

Ermenistan uçağının indirilmesini de hatırlatan Bahçeli, “Bu ve benzeri önleyici müdahaleler dozunda ve ayarında yapılmalıdır” uyarısını yaptı.

YİNE BAYRAK DİKTİ

Hükümeti Suriye politikasında devamlı olarak gerginliği arttırdığı için eleştiren Bahçeli, “Suriye merkezli yürüyen sancılı süreci dönülmez bir noktaya taşımanın anlamı olmayacaktır” dedi. Diğer yandan Bahçeli, “Türk milleti Şam’a değil, Kandil’in kalbine Türk bayrağının dikilmesini istemektedir” sözleriyle yine Irak Federal Kürdistan Bölgesinde bulunan Kandil’e bayrak dikme isteğini yineledi. (ANKARA)


BÜYÜKŞEHİR YASA TASARISINA KARŞI

Meclis İçişleri Komisyonunda görüşülen Büyükşehir Belediyesi Kanun Tasarısına destek vermeyeceklerini söyleyen Bahçeli, nedenini “Türk idare yapısının bütünlüğü bu kanunla bozulacak ve her şey sil baştan yapılacaktır” sözleriyle açıkladı. Bahçeli, bu tasarının ülkeyi federasyona götüreceğini iddia etti.

ÖNCEKİ HABER

367’ye ulaşamayan teklif Gül’e gönderildi

SONRAKİ HABER

Metro Sabiha Gökçen’e İETT ile bağlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...