10 Temmuz 2019 07:00
Son Güncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2019 08:07

Üsküdar’da özel halk otobüsüyle minibüs çarpıştı: 4 yaralı

İstanbul Üsküdar’da özel halk otobüsü, minibüse çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Yol trafiğe kapatıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Üsküdar'da bir özel halk otobüsü yoldaki yağlanma ve yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak önünde seyreden minibüse çarptı. Otobüs minibüsü duvara sıkıştırırken kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 09.45 sıralarında Küçüksu Mahallesi Rasathane Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, dökülen yağ ve yağmur nedeniyle  kayganlaşan yolda Halil İbrahim Y.'nin kullandığı 34 JD 1753 plakalı özel halk otobüsü kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden  sürücü Fevzi G.'nin kullandığı 34 BCM 834 plakalı minibüs ile çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs sürüklenirken duvara çarparak durabildi. Kazada, araçta sıkışan minibüs sürücüsü ile halk otobüsünde bulunan 2'si kadın 3 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak ambulansla Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Diğer yaralılar sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere götürüldü. Kaza nedeniyle cadde araç trafiğe kapatıldı.

"OTOBÜS İÇİNDE UÇTUK"

Otobüs sürücüsü "Yağdan kaydı otobüs, minibüse çarptık" dedi. Otobüste bulunan bir yolcu ise, "Döndük. Savrulduk. Otobüsün içinde uçtuk valla. Yolcu da vardı yaralılar vardı ambulans aldı. Sürücü durdurmak için çok gayret etti ama durmadı. Arkada bir kız çocuğu vardı onu tutmaya çalıştım" diye konuştu.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlatırken, kayganlaşan yol için kumlama çalışması yapıldı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Hasankeyf'te Küçük Saray yıkım tehlikesi altında

SONRAKİ HABER

Hakkari Milletvekili Leyla Güven TBMM'de yemin etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...