09 Temmuz 2019 11:18

Snoop Dogg: Kadın futbolculara hak ettiğini verin

Snoop Dogg, Kadınlar Dünya Kupası'nı kazanan ABD Kadın Milli Takımı'na destek videosu yayımlayarak "Kadınların hak ettiğini verin" dedi.

Fotoğraflar: ABD'li oyuncu Megan Rapinoe (Mustafa Yalçın/AA) - Amerikalı Rapçi Snoop Dogg (Thecomeupshow/Wikimedia Commons (CC BY 2.0) | Kolaj: Evrensel

Paylaş

Amerikalı Rapçi Snoop Dogg, 2019 FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nın şampiyonu ABD Kadın Milli Takımı'na destek videosu yayımladı. Dogg, kadın futbolcuların başarısını erkeklerin yenilgisi ile kıyaslayarak kadın futbolcuların erkeklerden daha fazla kazanması gerektiğini söyledi.

2019 Kadınlar Dünya Kupası'nda ABD Kadın Mili Futbol Takımı, Hollanda'yı 2-0 yenerek kupayı kaldırdı. ABD Erkek Milli Takımı ise 1 gün sonra oynanan Gold Cup final maçında Meksika’ya 1-0 mağlup oldu.

"HAK ETTİKLERİNİ VERİN"

Rapçi Snoop Dogg, Instagram hesabında bir video yayımlayarak, ABD Kadın Milli Takımı'nın elde ettiği başarıyı erkek milli takımın yenilgisi ile kıyasladı. Dogg, kadın milli takımındaki oyuncuların erkeklerden daha fazla kazanması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"ABD Kadın Milli takımındaki her oyuncu yalnızca 90.000 $ kazanırken, erkekler ise kazandığı zaman oyuncu başına 500.000 $ alıyorlar. Üzgünüm ama ABD erkekleri hiçbir şey kazanamadı ve kazanamıyor da. Kadınların hak ettiğini verin. Bu kadınlar Dünya Kupası’nı kazanıyor ve yalnızca 90 bin alıyor. Oyuncu başında 500.000 $ kazanması gereken onlar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

snoopdogg (@snoopdogg)'in paylaştığı bir gönderi ()

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Rusya ve AB’den Türkiye’ye sondaj tepkisi

SONRAKİ HABER

Gazeteci örgütlerinden ortak açıklama: SETA'nın gazetecileri fişlemesi suçtur

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...