08 Temmuz 2019 10:36

Bursa'da kent genelinde elektrik kesintisi

Bursa'yı besleyen ana trafo merkezlerinden birinde meydana gelen arıza dolayısıyla kent genelinde elektik kesildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Türkiye Elektrik İletim AŞ'ye (TEİAŞ) ait, Bursa'yı besleyen ana trafo merkezlerinden birinde meydana gelen arıza dolayısıyla şehirde elektik kesildi. Arızanın giderildiği bölgelere yaklaşık 1 saat sonra enerji verilmeye başlandı.

TEİAŞ'a ait trafo merkezinde saat 14.00 sıralarında meydana gelen arıza nedeniyle Bursa kent genelinde elektrik kesildi. Tamir için bütün ekipler arızanın gerçekleştiği trafo merkezine yoğunlaştı. Yapılan çalışmanın ardından il geneline yeniden elektrik verilmeye başlanacağı bildirildi.

Bursa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kesintinin, TEİAŞ'a ait Büyük Trafo Merkezi'nde meydana gelen büyük mekanik arıza nedeniyle gerçekleştiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Ekiplerin arızaya müdahalesinin ardından, kopan iletkenin kaldırılabilmesi için çalışmalara başlanılmış ve arızadan izole edilen bölgelere enerji verilmeye başlanılmış olup, iki saat içerisinde de il genelinde elektrik verilmeye başlanılacaktır. "

ELEKTRİK ARIZASI RAYLI SİSTEMİ DURDURDU

Kesinti nedeniyle Bursaray’da da seferler durdu. Kesinti sırasında seyir halinde olan vagonlardaki yolcular sorunsuz bir şekilde tahliye edilirken, vatandaşların ulaşımda bir sorun yaşamaması nedeniyle Bursaray güzergahında ulaşım otobüslerle sağlanıyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Evliliği boyunca şiddet gördüğünü beyan etmesine rağmen boşanamıyor

SONRAKİ HABER

AKP’den patronlara ‘torba’ kıyak hazırlığı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...