01 Temmuz 2019 11:34

TOKİ çekilişinde izdiham: 500 konut için 103 bin kişi başvurdu

TOKİ’nin Tuzla’da yapacağı konut projesinde satışa çıkarılan 500 daire için kura çekilişi yapıldı. Çekilişe 103 bin kişi katılınca izdiham yaşandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

TOKİ’nin İstanbul Tuzla’da yapacağı 50 bin konutluk projesinin noter huzurunda yapılan kura çekilişinde izdiham yaşandı. Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksinde gerçekleşen ve 500 konut için 103 bin kişinin başvurduğu kura çekilişinde izdiham yaşandı. Yüzlerce kişi, saatler öncesinde spor kompleksinin önünde sıraya girerken, vatandaşlar sevinci ve hüznü aynı anda yaşadı.

‘KİRA DERDİNDEN 68 YAŞINDA KURTULDUM’

68 yaşındaki Gül Yolcu, 30 yıldır İstanbul’da kirada yaşadığını belirterek, “Daha önce hiç evim olmadı. Çok mutlu oldum, duygulandım, sevindim. Allah cümlemize nasip etsin. Bunca yıl hep kirada yaşadım. Allah bu yaşımdan sonra kiradan kurtulmayı bana nasip etti. Hemen evdekileri arayıp haber verdim. Herkes çok sevinçli” dedi. 3+1 ev sahibi olmaya hak kazanan 69 yaşındaki emekli Saylı Baylan ise duygularını “Çok mutlu oldum. Allah herkese nasip etsin inşallah” diyerek ifade etti. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sinop Kalesi, 'kale kondu'lara teslim

SONRAKİ HABER

İthalat çözüm değil, canlı hayvan üretimi teşvik edilmeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...