14 Ekim 2012 13:41

Kaçak maden ocağında patlama

YİNE kaçak maden ocağı yine patlama...Zonguldak Kilimli beldesindeki kaçak maden ocağında gerçekleşen metan gazı patlamasında iki işçi yaralandı. Mehmet Keleş (32) ve Cemal Kesibaş (35) isimli yaralılar, işçi arkadaşları tarafından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.Yapılan ilk müdahalede Mehmet Keleş’in v&uum

Kaçak maden ocağında patlama
Paylaş

YİNE kaçak maden ocağı yine patlama...

Zonguldak Kilimli beldesindeki kaçak maden ocağında gerçekleşen metan gazı patlamasında iki işçi yaralandı. Mehmet Keleş (32) ve Cemal Kesibaş (35) isimli yaralılar, işçi arkadaşları tarafından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan ilk müdahalede Mehmet Keleş’in vücudunda yüzde 40 oranında Cemal Kesibaş’ın vücudunda ise yüzde 20 oranında yanık olduğu tespit edildi. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Cemal Kesibaş Kocaeli Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ünitesine gönderildi. Durumu ağır olan Mehmet Keleş Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Maden ocaklarındaki göçük ve patlamalarla gündeme gelen Zonguldak’ta işçilerin tedavi görecekleri özellikte bir hastane olmaması ise dikkat çekti. (Zonguldak/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Açlık grevleri yayılıyor

SONRAKİ HABER

Defileye işçi damgası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...