18 Haziran 2019 10:26

İkitelli’de “Ekonomik kriz” başlıklı panel düzenlendi

İstanbul’da İkitelli Dersim Kültür ve Dayanışma Derneğiyle, EMEP Küçükçekmece İlçe Örgütünün ortak düzenlediği panele Evrensel Ekonomi Editörü Bülent Falakaoğlu katıldı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İstanbul Küçükçekmece’de İkitelli Dersim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Emek Partisi İlçe Örgütünün ortak düzenlediği panelde ülkenin içine girdiği ekonomik kriz tartışıldı.

Evrensel Gazetesi Ekonomi Editörü Bülent Falakaoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı panelin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Metin Yıldız, ekonomik krizin mahalleliye olan etkilerine vurgu yaptı.

"EKONOMİK KRİZİN AŞILMASI KOLAY OLMAYACAK"

“Dışarıdan gelen ucuz dövizi ekonominin direği haline getirenler bu krizin fitilini ateşlemiştir” diyen Ekonomi Editörü Bülent Falakaoğlu “AKP, ekonomide Türkiye’yi her geçen yıl dışa bağımlı bir ülke haline getiriyor. Yerli üreticinin de belini kıran bu süreçten sonra ekonomik krizin aşılması kolay olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Falakaoğlu, ekonomik krizin iktidarın saflarında bir kırılma yarattığını ve yoksul-emekçi kesimlerin ekonomik krizin etkilerini hissettikçe sorgulamaya ve mevcut siyasi tercihlerinde değişimler yaşamaya başladığını ifade etti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

ABD'nin yaptırım tehdidi içeren S-400 mektubuna 12 gün sonra yanıt verildi

SONRAKİ HABER

Emek Partisi Bursa İl Başkanı Özaydın beraat etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...