16 Haziran 2019 18:57

Aşırı yağış Düzce'de sele neden oldu

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, akşam saatlerinde etkili olan yağış sele neden oldu. Bazı evler ve fındık bahçeleri sular altında kaldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, akşam saatlerinde etkili olan yağış sele neden oldu. Bazı evler ve fındık bahçeleri sular altında kaldı.

Gölyaka'da yoğun yağmur etkili oldu. Su baskınları nedeniyle yollarda çökmeler yaşanırken, birçok fındık bahçesi de sular altında kaldı. İlçe genelinde 20 evde zarar meydana geldi. Mahalleli, su baskınının ardından kalan çamurları temizlemek için çalışmalar yaptı. Çamur ve su içerisinde çalışma yapan mahalleli tekrar su baskını yaşanmaması için evlerinin önündeki dere yataklarını açmaya çalıştı. İl Özel İdaresi ve Gölyaka Belediyesi ekipleri tıkanan kanalizasyonları açmak için iş makineleri ile çalışmalar yaptı.

Düzce İl Genel Meclis Üyesi Fazlı Koç, ''Olağanüstü bir yağış oldu. Kanalizasyonların taşması ile birlikte bazı yollarımız kapandı. Şu an itibarıyla kapalı yolumuz kalmadı. Temizlikleri yaptık. Hayat normale dönmüş durumda'' dedi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Urfa'da işçileri taşıyan kamyonet devrildi: 6 işçi yaralandı

SONRAKİ HABER

AA'dan 31 Mart seçimleri açıklaması: AA veri aktaran bir medya kuruluşudur

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...