14 Haziran 2019 18:19

Buca Kaymakamı AKP'nin seçim çalışmasına katıldı

Buca Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, AKP’nin İstanbul’daki seçim çalışmalarına katıldı. Tunç, 31 Mart öncesi Karabağlar için AKP'den aday adayı olmuştu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Yerel seçimlerde AKP’den Karabağlar Belediye Başkan aday adayı olan, aday gösterilmeyince Buca Kaymakamlığına atanan Mehmet Sadık Tunç, AKP’nin İstanbul’daki seçim çalışmalarına katıldı.

AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim çalışmalarına destek vermek için Tillolular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Buca Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç da yer aldı.

CHP’Lİ BAKAN TEPKİ GÖSTERDİ: AKP’YE ÜYE OL

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek olmak amacıyla İstanbul’a giden AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye Buca Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’un eşlik etmesinin abesle iştigal olduğunu belirten CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Kaymakam Bey, 31 Mart seçimleri öncesi Buca Kaymakamlığından istifa ederek, AKP Buca belediye başkan aday adayı oldu. Aday gösterilmeyince de Buca Kaymakamlığı’na ataması yapıldı. 31 Mart sürecinde İzmir’de Nihat Zeybekçi’nin peşinden ayrılmamıştı. Şimdi de tutmuş AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte İstanbul’a seçim çalışmasına gitmiş. Bu, en kibar ifadeyle kendini bilmezliktir. Kaymakam bey bir karar vermelidir. Ya AKP’ye üye olup siyasetini yapacak ya da devlet adamlığının bilinci, saygınlığı ve terbiyesi içinde kamu görevini yerine getirecek” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İzmir Valiliği, LGBTİ etkinliklerini yasakladı

SONRAKİ HABER

Pendik'te yıkılma tehlikesi geçiren 5 katlı bina tahliye edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...