13 Ekim 2012 10:13

Davutoğlu’na fıkralı yanıt

DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun eleştirilerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, fıkrayla yanıt verdi.Tekin, Dışişleri Bakanı’nın gensoru görüşmesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerine yazılı bir açıklamayla yanıt verdi.Tekin, “Dost düşman herkes biliy

Davutoğlu’na fıkralı yanıt
Paylaş

DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun eleştirilerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, fıkrayla yanıt verdi.

Tekin, Dışişleri Bakanı’nın gensoru görüşmesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerine yazılı bir açıklamayla yanıt verdi.

Tekin, “Dost düşman herkes biliyor ki, yel kayadan bir şey koparmaz. Stratejik derinlik diye diye stratejik körlük noktasına gelen Davutoğlu artık miadını doldurmuş bir bakandır. Hele hele, başta Obama olmak üzere, liderler tarafından parmakla çağrılan ve dış dünyada itibarı sıfıra inen Davutoğlu’nun Genel Başkanımızla ilgili konuşurken ‘Sabrediyorum ha’ demesi tam bir kara mizah konusudur” dedi. Dışişleri Bakanı’na bir fıkrayla yanıt vereceğini ifade eden Tekin, şöyle devam etti: “Sert mi sert bir yönetici mahiyetindekileri sıraya dizmiş, en ön sıradakine de, ‘Senin adın ne’ diye üst perdeden bağırmış. Önünü ilikleyen kişi, boynunu da bükerek, ‘Mülayim efendim’ demiş. Her fırsatta bağırıp çağıran yönetici karşısındaki ezik büzük adamı da görünce, ‘Mülayimmiş, ulan sert olsan ne yazar’ diye kükremiş.

Bu Davutoğlu da öyle. Sayın Bakan sabrediyormuş. Biz de diyoruz ki, sabretmesen ne olur, sert olsan ne yazar Sayın Davutoğlu. Ana Muhalefet lideriyle ilgili konuşurken haddini bil.” (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

2B’de başvuru süresi daraldı

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu karara saygı istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa