12 Haziran 2019 10:45

İzmir'deki Tarihi Elektrik Fabrikası için fikirler yarıştı

İzmir'deki Tarihi Elektrik Fabrikası için Mimarlar Odası Şubesi tarafından düzenlenen fikir yarışmasının ödül töreni, 15 Haziran 2019 Cumartesi saat 14.00te gerçekleşecek.

Alsancak Elektrik Fabrikası

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Tarihi Elektrik Fabrikası için düzenlenen fikir yarışmasının ödül töreni, 15 Haziran 2019 Cumartesi günü gerçekleşecek.

İzmir’in kültürel ve sosyal hayatına yön verecek projelerden biri olan Tarihi Elektrik Fabrikası için düzenlenen fikir yarışmasının ödül töreni, 15 Haziran 2019 Cumartesi saat 14.00'te gerçekleştirilecek

Mimarlar Odası İzmir Şubesinin kentin sosyal ve kültürel hayatında yol gösterici olması hedefiyle mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği "İzmir Elektrik Fabrikası Ne Olmak İster?" başlıklı ulusal öğrenci fikir proje yarışmasının ödül töreni, İzmir Mimarlık Merkezinde düzenlenecek.

Türkiye genelinde 39 üniversiteden 130 projenin katıldığı ve birinciliği MEF Üniversitesi öğrencileri Nimet Değertaş, Melike Kavalalı ve Berin Erikçi’den oluşan grubun kazandığı yarışmada birincilik, ikincilik, üçüncülük ödüllerinin yanı sıra 5 eşdeğer mansiyon, 2 jüri özel ödülü de sahiplerine verilecek. Ödül törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılacağı belirtildi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Bulut: Öğrencilerin KYK borçları silinsin

SONRAKİ HABER

AKP'li Turan'dan askerlik teklifi açıklaması: Biz kanunumuzun arkasındayız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...