11 Haziran 2019 14:11

Mülkiye Çocuk’tan “Çocuk Hakları Seksek Oyunu”

Mülkiye Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan “Mülkiye Çocuk”, 16 Haziran Pazar günü Çocuk Hakları Seksek Oyunu etkinliği düzenleyecek.

Afiş: Mülkiyeliler Birliği

Paylaş

Mülkiye Eğitim Merkezi (MEM) bünyesinde kurulan “Mülkiye Çocuk” Çalışma Grubu çalışmalarına 16 Haziran Pazar günü düzenleyeceği etkinlik ile başlayacak. Çocuk ve gençlere yönelik atölye, okuma, film gösterimi, konser, seminer gibi etkinlikler planlama ve uygulamayı amaçlayan Mülkiye Çocuk bu amaçla 16 Haziran Pazar günü Çankaya Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek etkinliğinde, 10-11 yaş grubuna yönelik Çocuk Hakları Seksek Oyunu ve İsveç kısa çocuk filmlerine yer verecek.

Çocuk Hakları Seksek Oyunu, çocuklara sahip oldukları haklar konusunda bilgi vermek ve çeşitli yöntemlerle bu hakları yorumlamalarını sağlamak amacıyla Genç Gönüllüler Derneği tarafından tasarlanmış bir oyun. Etkinlik, Kapadokya Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nden Arş. Gör. Uğur Hassamancıoğlu tarafından yürütülecek.

Etkinliğin ardından çocuklar için İsveç kısa çocuk filmlerinden güncel bir seçkinin gösterimi gerçekleştirilecek. (HABER MEKREZİ)

ÖNCEKİ HABER

Siyahları aşağılayan İzlandalı futbolcuya 5 maç oynamama cezası

SONRAKİ HABER

“Ekmeğimizi olduğu gibi sanatı da paylaşabiliriz”

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...