11 Haziran 2019 07:14

Rusya’da petrol tankeri boşaltılan limanda patlama: 2 ölü, 1 kayıp

Dağıstan'ın başkenti Makhachkala limanındaki bir tankerin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Patlama sonrası kaybolan 1 kişi ise aranıyor.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Rusya’da bir petrol tankerinin boşaltıldığı sırada meydana gelen patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Patlama, Rusya’ya bağlı özerk bir devlet olan Dağıstan’ın başkenti Mahaçkala’daki limanda meydana geldi. Ayrıca 2 kişinin yaralı, bir kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

Rus haber ajansı TASS’ta yer alan habere göre, petrol tankerinin boşaltıldığı sırada meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. 

Acil Durumlar Bakanlığı tarafından gazetecilere verdiği demeçte, Türkmenistan'dan gelen tankerin yaklaşık 2 bin ton petrol taşıdığı ve denize petrol sızıntısı tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Rusya Federal Deniz ve Nehir Taşımacılığı Ajansı ise 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin hastanede tedavi gördüğünü ve 1 kişinin de kayıp olduğunu açıkladı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Seçim röportajı veren yurttaşın evine bıçak saplandı

SONRAKİ HABER

Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri: "İstanbul'da hayatı kolaylaştıracak çözümler"

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...