10 Haziran 2019 20:21

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 73. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin 73. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Törende, 1938 ve 1939 doğumlu 49 üyeye anı plaketi verildi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 73'üncü yıl dönümünü kutladı

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin 73. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

1946 yılında kurulan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, 73. kuruluş yıldönümünü cemiyetin Burhan Felek Konferans Salonu'nda kutladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, “Türkiye'de vefa pek kullanılan bir sözcük değildir. Biz bunu cemiyette yaşatmaya çalışıyoruz. Hem Burhan Felek ödülleriyle hem de bu doğum tarihlerine göre düzenlediğimiz törenlerle küçük de olsa arkadaşlarımıza bir anı plaketi vererek geçmişi anımsamak ve günü yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından 1938 ve 1939 doğumlu, 49 kıdemli üyeden Ali Sirmen,  Aydil Erol, Belma Aksun, Cumhur Kılıççıoğlu, Ergüder Tırnova, Erol Aktı, Gündüz Serdengeçti, Güner Sungurtekin, İhsan Nasır, Mehmet Muhsin Kut, Mihail Vasiliadis, Muammer Tuncer, Mustafa Özkan, Orhan Atasoy, Orhan Ayhan, Seraceddin Zıddıoğlu, Yaşar Özürküt ve Yıldırım Türkarslan'a anı plaketi verildi. (İstanbul/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Yemen Dışişleri Bakanı Halid el-Yemani istifa etti

SONRAKİ HABER

New York'ta gökdelenin en üst katına helikopter çarptı: Pilot hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...