10 Haziran 2019 10:09

103 Korkmaz İnsan Futbol Turnuvası yarın başlıyor

10 Ekim Ankara Katliamında hayatını kaybedenler anısına düzenlenen 103 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk Turnuvasının 4.’sü yarın başlıyor.

Arşiv | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Mehmet Emin DAĞLI
Antalya

10 Ekim Ankara Katliamında hayatını kaybeden 103 insan anısına düzenlenen 103 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk Turnuvası’nın dördüncüsü yarın başlıyor. Antalya emek ve demokrasi güçleri tarafından düzenlenen ve Muratpaşa Belediyesi tarafından desteklenen turnuva bu yıl siyasi partiler, işçi sendikaları, kamu emekçileri, gençler, öğrenciler ve çeşitli sosyal grupların kurmuş olduğu 10 kadın 35 erkek ve 3 çocuk takım olmak üzere toplam 48 takımın katılımıyla yarın Muratpaşa Konuksever stadında başlayacak.

İLK MAÇ YARIN

Yarın saat 18.00’de açılışı yapılacak olan turnuvada ilk maç saat 19.00’da Doğu İdman Yurdu ve TümBelsen takımları arasında yapılacak maç ile başlayacak.

Turnuva komitesi adına konuşma yapan Emek Partisi Antalya İl Yöneticisi Burak Yılmaz, “Ankara’da yaşamını yitiren Korkmaz Tedik yoldaşımız ve tüm ölenlerimizi unutmamak ve unutturmamak için bu yıl futbol turnuvasının dördüncüsünü düzenliyoruz. Hayatını kaybeden tüm ölenlerimizi yaşatacağız” dedi.

ÖNCEKİ HABER

İsveç’te yapılan araştırma: Çalışma yaşamında stres öldürüyor

SONRAKİ HABER

Samiler, İsveç'in ırkçı araştırmalar için topladığı iskeletlerini istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa