31 Mayıs 2019 10:09
Son Güncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2019 13:40

Küçükçekmece'de çocuğu istismar eden sanık hakkında 37 yıla kadar hapis istemi

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğu istismar eden sanık hakkında 37 yıla kadar hapis cezası istendi.

Arşiv | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu için gözaltına alınan ve tutuklanan M.V. hakkında 37 yıla kadar hapis cezası istendi.

Küçükçekmece'nin Kanarya mahallesinde 5 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğramasıyla ilgili savcılık iddianame hazırladı.

İddianamede sanık M. V.'nin  "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 37 yıla kadar hapsi istendi. Sanık alınan ifadesinde suçlamayı kabul etmiş ve çıkarıldığı mahkemece 26 Nisan'da tutuklanmıştı.

AĞIR CEZA MAHKEMESİ'NDE HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

İddianame istismar sanığının "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 22 yıldan 37 yıla kadar hapsi istendi. Dava önümüzdeki günlerde Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayacak.

22 Nisan'da evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğu, apartman boşluğuna götürülerek cinsel istismara maruz bırakıldı. Ailesi, çocuğu kanlar içinde kapının önünde bularak hemen hastaneye kaldırdı. İstismar haberinin duyulması üzerine mahalle halkı ayağa kalktı. Başta kadınlar olmak üzere Türkiye’nin pek çok yerinde yurttaşlar sokağa çıktı, istismara tepki gösterdi. 

İstismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli M. V. "cinsel istismar" suçundan 26 Nisan’da tutuklandı. Savcılık soruşturmaya ilişkin tam kapsamlı gizlilik kararı verdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ayvalık Devlet Hastanesinde ihalede usulsüzlük: 1 kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

Judge who deemed woman lawyer's skirt length is 'unethical' suspended

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa