12 Ekim 2012 07:23

Ölümlerin ardı arkası kesilmiyor

Hakkari’de bulunan Haruna (Güzelkonak) Karakolu’na 14 Eylül’de düzenlenen baskında yaşamını yitiren PKK’li Kejije Ürselendi’nin cenazesi dün binlerce kişinin katıldığı bir törenle Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bağlı Kutlualan köyünde defnedilirken, Maraş ve Dersim’den de yeni ölüm h

Ölümlerin ardı arkası kesilmiyor
Paylaş

Hakkari’de bulunan Haruna (Güzelkonak) Karakolu’na 14 Eylül’de düzenlenen baskında yaşamını yitiren PKK’li Kejije Ürselendi’nin cenazesi dün binlerce kişinin katıldığı bir törenle Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bağlı Kutlualan köyünde defnedilirken, Maraş ve Dersim’den de yeni ölüm haberleri geldi.

Maraş Valiliği tarafından yapılan açıklamada Pazarcık ilçesine bağlı İncirci Köyü kırsalında PKK’lilerle askerler arasında çıkan çatışmada 3 PKK’linin yaşamını yitirdiği belirtildi. Pazarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazelerin otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.

Dersim-Pülümür karayolu üzerinde yol kontrolü yapan PKK’lilerle polisler arasında dün gece çıkan çatışmada da 1 PKK’linin yaşamını yitirdiği 3 kişinin de yaralandığı belirtiliyor. Bölgede başlatılan hava destekli operasyon ise sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Rize’de hemşireye saldırı

SONRAKİ HABER

Barış sağlanıncaya kadar daha kaç insan ölmeli?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa