27 Mayıs 2019 13:47

Dostlar Müzik Topluluğundan “İnsana Dair/Umut Türküleri” konseri

Dostlar Müzik Topluluğu, ‘İnsana  Dair/Umut Türküleri’ ile 28 Mayıs 2019 Salı günü akşam 20.00 de Beşiktaş Süleyman Seba ( Fulya Sanat) Kültür Merkezinde.

Dostlar Müzik Topluluğu afişi

Paylaş

Dostlar Müzik Topluluğu, ‘İnsana  Dair/Umut Türküleri’ ile 28 Mayıs 2019 Salı günü akşam 20.00 de Beşiktaş Süleyman Seba ( Fulya Sanat) Kültür Merkezinde.

Dostlar Müzik Topluluğu, Divriği Kültür Derneği ve Beşiktaş Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen, “İnsana Dair Umut Türküleri” etkinliği düzenliyor. Şef Veysel Kuyumcu yönetiminde gerçekleşecek etkinlik, halka açık ve ücretsiz. Dostlar Müzik Topluluğu yarın yapacakları etkinlik için şu çağrıyı yaptı. 

2011 yılında; emeğin, umudun ve direnişin türkülerini seslendiren Ruhi Su ve Sümeyra’nın izini sürebilmek adına, “İnsan, Sevi, Emek ve Dünya için” bir araya gelmiş insanların kurduğu Dostlar Müzik Topluluğu, İnsana Dair / Umut Türküleri adlı konseri ile 28 Mayıs 2019 Salı günü saat: 20.00 de Beşiktaş’ da ki Süleyman Seba (Fulya Sanat ) Kültür Merkezinde sahne alacak.  Ruhi Su ve Sümeyra türküleri yanında umuda dair şarkı ve şiirlerle zenginleştirilen halka açık ve ücretsiz bir program hazırladıklarını belirten topluluk,  “Gelin birlikte söyleyelim, bir arada olalım, inanın her şey çok güzel olacak” diyor ve insandan, demokrasiden, özgürlüklerden yana olan herkesi konserlerine bekliyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Denizden kontrolsüz kum çekilmesi Karadeniz kıyılarında erozyona neden oldu

SONRAKİ HABER

Avusturya’da rüşvet skandalı | Güven oyu alamayan hükümet düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...