24 Mayıs 2019 13:29

Asrın Hukuk Bürosu: Görüşme tamamlandığında açıklama yapacağız

Asrın Hukuk Bürosu Öcalan ile yapılan görüşmenin detaylarına ilişkin açlık grevi eylemcileriyle yapılan görüşme sonrası açıklama yapılacağını duyurdu.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Asrın Hukuk Bürosu, müvekkilleri Abdullah Öcalan’la yapılan görüşmenin detaylarına ilişkin kısa süre içerisinde açıklama yapacaklarını duyurdu. Öcalan’ın isteği üzerine açlık grevcileriyle görüşmeler gerçekleştirildiğini ifade eden Asrın Hukuk Bürosu açıklaması şu şekilde:

“22 Mayıs'ta müvekkilimiz Sn. Öcalan ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, müvekkilimizin açlık grevlerine dair görüşlerini, yine onun isteği üzerine öncelikle grevcilere iletmekte ve onlarla tartışmaktayız. Bu tartışma sonuçlandığında kamuoyunun merakla beklediğini bildiğimiz bu konuda doyurucu bir açıklamayı vakit kaybetmeksizin paylaşacağız.”

LEYLA GÜVEN: EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ

Asrın Hukuk Bürosu avukatları, açlık grevi eyleminin 198’inci gününe giren DTK Eşbaşkanı ve HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven’i ziyaret etti. Güven’i eylemini sürdürdüğü Diyarbakır’daki evinde ziyaret eden Asrın Hukuk Bürosu avukatları, Faik Özgür Erol, Mazlum Dinç ve Nevroz Uysal, Öcalan’ın mesajını iletti.  

Leyla Güven, yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Güven, ziyarete dair bir fotoğraf ve Asrın Hukuk Bürosu’nun açıklaması ile birlikte paylaştığı mesajında şunu yazdı: 

“Asrın Hukuk Bürosu avukatları beni ziyaret edip Sayın Öcalan’ın mesajını ilettiler. Şimdi diğer eylemcilere mesajın iletilmesi için yoğun bir çaba içindeler. En kısa zamanda bizler de görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Küresel İklim Boykotu: 125 ülke, 1600 merkez, 2 milyona yakın katılımcı

SONRAKİ HABER

EMEP’ten Kale Kayış işçilerine ziyaret: Tek silahımız örgütlülüğümüz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...