11 Ekim 2012 14:09

Teksim işçileri kararlı

TEKSİF Sendikasına üye oldukları için işten atılan ve 67 gündür direnişte olan Teksim işçileri mücadeleyi bırakmamaya kararlılar.İşçiler bu karar duruşuna uluslar arası alandan da destek geliyor. Teksim patronları ile görüşen IndustriALL Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan işten atılan işçilerin geri alınm

Teksim işçileri kararlı
Paylaş

TEKSİF Sendikasına üye oldukları için işten atılan ve 67 gündür direnişte olan Teksim işçileri mücadeleyi bırakmamaya kararlılar.
İşçiler bu karar duruşuna uluslar arası alandan da destek geliyor. Teksim patronları ile görüşen IndustriALL Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan işten atılan işçilerin geri alınmasını ve sendikanın muhatap taraf olarak kabul edilmesini istedi. Özkan, Teksim patronlarının ardından da Teksim’in üretim yaptığı Hugo Boss firması yetkilileri ile görüştü. Bu gelişmeleri işçilerle toplantı yaparak aktaran TEKSİF Örgütlenme Dairesi Müdürü Asalettin Arslanoğlu, Teksim patronlarından Şerife hanım ile görüştüklerini, sendikayı kabul ettiğini ancak atılan işçileri işe geri almayacağını söylediğini aktardı. Bunu kesinlikle kabul etmeyeceklerini söyleyen Arslanoğlu, atılan işçiler geri alınana kadar mücadeleyi sürdüreceklerini kaydetti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İş güvencesinin teminatı örgütlü mücadeledir

SONRAKİ HABER

HDK, Bursa’daki inşaat işçileriyle buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa