22 Mayıs 2019 13:53

Şiddet gören kadından isyan: Öldükten sonra mı sesimiz duyulacak?

Ankara’da, uzaklaştırma kararı olan Ü.B tarafından şiddete maruz kalan Sebahat Demir, "İlla birileri öldükten sonra mı sesimiz duyulacak?” dedi.

Fotoğraf: Bursa Kadın Platformu

Paylaş

Ankara’da, 6 ay uzaklaştırma kararı olan Ü.B "eşyalarını alma" bahanesiyle Sebahat Demir'in evine gidip kadına şiddet uyguladı. İhbar üzerine eve gelen polislerin işlem yaptığını ancak Ü.B'nin elini kolunu sallayarak dolaştığını anlatan Sebahat Demir, “Bu insanların rahat rahat gezmemesini istiyorum. İlla birileri öldükten sonra mı sesimiz duyulacak?​” diyerek isyan etti.

Ankara 18’inci Aile Mahkemesinden Ü.B. hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldıran Demir şunları söyledi: “Geçen hafta eşyaları olduğunu söyleyerek, eve geldi. Ne alacağın varsa al, çık dedim. O esnada oturduğu yerden kalkıp, bana saldırdı. Beni oradan oraya sürükledi. Komşular sesimizi duymuş. En son kapının dışına çıktım, komşuların zillerine basarak feryat ettim. Olayın ardından polis geldi, işlem yaptı ama hâlâ dışarıda geziyor. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum. Gereken ceza neyse onun verilmesini ve bu insanların rahat rahat gezmemesini istiyorum. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. İlla birileri öldükten sonra mı sesimiz duyulacak?​” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ahmet Türk: MARSU’yu 600 milyon TL borç ile devraldık

SONRAKİ HABER

Zile Huzurevinde bir ayda 10 kişi hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...