Ankara'da dini ve milli bayramlarda toplu taşıma ücretsiz
Ankara Büyükşehir Belediyesi, dini bayramlardan sonra milli bayramlarda da belediyeye ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu.

Fotoğraf: DHA
Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte dini bayramlardan sonra milli bayramlarda da Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Mansur Yavaş’ın imzasıyla Meclis gündemine taşınan, 'Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarının dini ve milli bayramlarda ücretsiz olması'na yönelik teklif oy birliği ile kabul edildi.
Toplu taşıma araçlarında ilk ücretsiz yolcu taşıma hizmeti, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapılacak. Vatandaşlar EGO otobüsleri, metro ve teleferik hattından ücretsiz yararlanabilecek. (DHA)
16 Mayıs 2019
İmamoğlu'nun vaadi gerçek oldu: Öğrenci akbili 40 TL

Babacan Kürt sorununda umut olabilir mi?

MESS kadın işçilere 'iki kat' kölelik dayatıyor

Avrupa'da yeni bir dönem başlıyor

Yayılmacılığın hamleleri

Özel okullaşma kalkınma göstergesi olur mu? Özel okullar batmalı mı?

Yeni bir yıla doğru...