10 Nisan 2011 09:55

Erdoğan Avrupa Konseyi’ne hitap edecek

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’den sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba günü da Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’ne (AKPM) hitap edecek. Erdoğan, AKPM Genel Kurulu’nda bir konuşma yapacak.AKPM Genel Kurulu’nun 11-15 Nisan günlerinde gerçekleştireceği İlkbahar Oturumları sırasında s&ou

Erdoğan Avrupa Konseyi’ne hitap edecek
Paylaş

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’den sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba günü da Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’ne (AKPM) hitap edecek. Erdoğan, AKPM Genel Kurulu’nda bir konuşma yapacak.
AKPM Genel Kurulu’nun 11-15 Nisan günlerinde gerçekleştireceği İlkbahar Oturumları sırasında söz alacak Erdoğan’ın konuşması sırasında dinleyenleri ‘Türkiye’nin demokrasi ve insan hakları’ konularında ‘ne kadar mesafe katettiğine’ ikna etmeye çalışması bekleniyor. AKMP Genel Kurulu’nun bugünkü oturumunda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da söz alacak. İlkbahar Oturumları adı verilen toplantıda “Yoksullukla Mücadele, İdam Cezası, İnsan Hakları İhlali, Avrupa’da İşkenceyi Önleme Mekanizmalarının Güçlendirilmesi” gibi başlıklar ele alınacak. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Meclis Başkanı, “İmamın Ordusu”nu geri gönderdi!

SONRAKİ HABER

Siverek’te yaşanan katliam protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa