10 Ekim 2012 10:24

Putin’in Türkiye ziyareti ertelendi

RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 14-15 Ekim tarihlerinde Türkiye’ye yapması planlanan ziyaret ertelendi.Başbakan Erdoğan’ın Putin’le önceki gün gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde konuyu ele aldığı ve Putin’in talebi üzerine ziyaretin Kasım ayına alındığı kaydedildi. Erteleme ile ilgili herhangi bi

Putin’in Türkiye ziyareti ertelendi
Paylaş

RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 14-15 Ekim tarihlerinde Türkiye’ye yapması planlanan ziyaret ertelendi.

Başbakan Erdoğan’ın Putin’le önceki gün gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde konuyu ele aldığı ve Putin’in talebi üzerine ziyaretin Kasım ayına alındığı kaydedildi. Erteleme ile ilgili herhangi bir gerekçe bildirilmedi.

Rusya lideri Putin 14-15 Ekim tarihlerinde iki ülke arasında ortak bakanlar kurulu gibi çalışan Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı için Türkiye’ye gidecekti. Kremlin ziyaretle ilgili herhangi bir resmi teyitte bulunmamıştı.

Putin’in Türkiye ziyaretinde ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin yanı sıra özellikle Suriye kriziyle ilgili konunun detaylı bir şekilde ele alınması bekleniyordu.

DENİZBANK’I ALACAK

Ziyarette Rusya’nın en büyük bankalarından Sberbank’ın 3,6 milyar dolara Denizbank’ı alımıyla ilgili de nihai anlaşma imzalanacaktı.

Sberbank Başkanı German Gref’in de katılacağı 15 Ekim akşam yapılacak tören de Putin’in Kasım ayında gerçekleştireceği ziyarete ertelendi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Tokatlılardan HES protestosu

SONRAKİ HABER

AB, ‘ilerleme yok’ dedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...